2015
12
31

Knallend het jaar uit met de after movie 24 Hours of Zolder 2015

2015 was voor Maik Barten een jaar met up’s and down’s vooral in de Late Model V8 Supercup @ Raceway Venray kreeg hij regelmatig met de pechduivel te maken.

Maar tijdens de internationale races op 27 September werd het harde werk van Maik en zijn monteurs beloond met zijn eerste succes in de LMV8 Supercup serie op de High speed oval van Raceway Venray, uiteindelijk mocht hij plaats nemen op het podium en eindigde als 2e in het dagklassement.

Het hoogte punt van het afgelopen jaar was natuurlijk de overwinning in de GT4 klasse tijdens de 24 Hours of Zolder, na een lange periode van voorbereidingen met VGL Racing was het eind augustus een avontuur om nooit te vergeten, gelukkig hebben we de beelden nog, i13 Media heeft hier een prachtige film over gemaakt !

Tenslotte willen wij via deze weg nogmaals alle partners, team leden, monteurs en natuurlijk de supporters enorm bedankt voor hun steun in 2015 !

Veel kijk plezier en namens het hele team van Let’s Race wensen wij u een Succesvol & Gezond 2016 !

author: maikbarten.com